Sylwester 2019

⚜️ 🎉 SYLWESTER 2019 / 2020 🎉⚜️

♨️ Dania gorące podawane do stołu:
1. 20:00 Kolacja: Polędwiczki z kurczęcia podawane na cieście francuskim z sosem szalotkowo-kurkowym w asyście chutneya z czerwonej kapusty i gruszek
2. 23:00 Goloneczki luzowane po bawarsku pieczone w ciemnym piwie, podawane z ćwikłą i grubymi ziemniaczkami
(serwowane przez kucharzy na sali)
00:00 Powitanie nowego roku lampką szampana🍾🥂
3. 02:30 Żurek staropolski z jajeczkiem i kiełbasą

♨️Bufet na ciepło:
4. Czarne tagliatelle z łososiem i warzywami
5. Camembert z żurawiną
6. Krążki cebulowe
7. Krem borowikowy z chrupiącymi grzankami

🥗Bufet przekąskowy:
1. Śledź z cebulką
2. Koreczki śledziowe
3. Śledź po kaszubsku
4. Tymbalik z kurczaka
5. Tymbalik z szynki
6. Ptysie faszerowane z tuńczykiem, łososiem i pieczarkami
7. Kurczak z Awinion w cieście z sosami dalekiego wschodu
8. Rolada szpinakowa z łososiem
9. Rolada marchewkowa z suszonymi pomidorami
10. Terina z kurczęcia z warzywami
11. Tortilla z szynką konserwową serem i papryką
12. Tortilla z łososiem i twarożkiem
13. Sałatka amerykańska
14. Sałatka z kurczakiem
15. Sałatka królewska
16. Marynaty
17. Pasztet staropolski
18. Karkówka z czosnkiem

🥕Bufet wegetariański
19. Carpaccio z buraków podawane na rukoli z serem pleśniowym
20. Sałatka grecka
21. Paluszki warzywne

🍖Bufet staropolski:
22. Smalec
23. Schab pieczony ze śliwką
24. Szynka staropolska
25. Ogórki kiszone
26. Kiełbasy swojskie
27. Chleb staropolski,
28. Boczek faszerowany

🧁Stół słodki:
29. Ciasteczka bankietowe
30. Desery bankietowe
Owoce

🥤Napoje: Coca-Cola, Tonic, Tymbark jabłko mięta, Tymbark wiśnia jabłko.
Woda gazowana i niegazowana z cytryną i miętą
Soki: Pomarańczowy, Jabłkowy
Bufet kawowy: Kawa z ekspresu (różne rodzaje), Cappuccino, Latte macchiato, czekolada, Herbata (różne rodzaje)

🎙BAWIĆ NAS BĘDZIE DJ RICO, KTÓRY W PROFESJONALNY SPOSÓB SPEŁNI PAŃSTWA WYMAGANIA.

230 zł / osobę
_________________________________________________________________

📲Wszelkie pytania oraz rezerwacje prosimy kierować pod numer tel.: Jacek Kamiński 608-677-436